Hakkımızda

Fakültemiz 2011/2260 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı’nın 24 Ekim 2011 tarihli ve 28094 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanması ile kuruluş süreci tamamlanmıştır. Fakültemizde Ekonomi ve Finans, İşletme, Turizm İşletmeciliği, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetim Bilişim Sistemleri olmak üzere beş bölümden oluşmaktadır.Fakültemiz, 6 Şubat 2017 tarihinde, geçici olarak eğitim verdiği şehir merkezi Taşyaka semtinde bulunan Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu'ndan, Karaçulha'daki Üniversitemiz Yerleşkesine taşınarak eğitim- öğretime devam etmektedir.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle İşletme Bölümü ve Turizm İşletmeciliği Bölümüne, 2015-2016  Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle Ekonomi ve Finans Bölümüne, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümüne öğrenci almıştır. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümüne öğrenci alınması planlanmaktadır.Fakültemizde İşletme, Turizm İşletmeciliği, Ekonomi ve Finans ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümleri aktif olarak faaliyet göstermektedir.

Fakültemiz, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında İşletme ve Turizm İşletmeciliği Bölümlerinden ilk mezunlarını vermiştir.

Fakültemizde;

İşletme Bölümü (N.Ö.-İ.Ö.) 419 öğrenci,

Turizm İşletmeciliği Bölümü (N.Ö.-İ.Ö.) 440 öğrenci,

Ekonomi ve Finans Bölümü (N.Ö.-İ.Ö.) 426 öğrenci,

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü (N.Ö.-İ.Ö.) 376 öğrenci

toplam 1661 öğrenci  Eğitim-Öğretim görmektedir.

Fakültemizde Sosyal Bilimler Enstitüsü altında "Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Anabilim Dalı" Yüksek Lisans Eğitimi verilmektedir.

İdari Personel
AKTS Bilgi Paketi